Abu Dhabin leirillä ensimmäistä kertaa Huuhkajien mukana oleva Kaan Kairinen tunnustautuu Barcelonan seuraajaksi. Suomen lupaavimpien pelaajien joukkoon kuuluva Kairinen uskoo, että Barcelonan menestys jatkuu Lionel Messin johdolla myös sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Viasatin kanavilta tulevassa vierasottelussa Real Sociedadin.

– Leo Messi on ollut yksinkertaisesti liekeissä. Häntä on ollut lähes mahdoton pysäyttää. Oma veikkaukseni on, että Barcelona vie matsin 2-0, Kairinen veikkaa Laliiga.comille.

Kairinen myöntää, että ennen kauden alkua hän tunsi pientä huolta siitä, miten Barcelonan käy.

Neymarin myynti vähän huolestutti, koska se rikkoi hyvin toimivan trion. Mutta kausi on näyttänyt tosi hyvältä. Näyttää siltä, että joukkue on taas löytänyt hengen päälle, Kairinen sanoo.

– Ja tuntuu siltä, että joukkue vain vahvistuu, Kairinen viittaa Philippe Coutinhon tuloon sekä Ousmane Dembélén tervehtymiseen.

Coutinho on vielä loukkaantuneena Sociedadia vastaan. Myös tuore hankinta Yerry Mina on vielä poissa sunnuntain ottelusta.

Kairinen ei saanut vielä A-maajoukkuedebyyttiä Abu Dhabin leirillä, mutta harjoituksissa on nähty, ettei sitä tarvitse enää kauaa odottaa. Otteet ovat silminnäkijöiden mukaan olleet erittäin lupaavat.

Real Sociedadin ja Barcelonan ottelu näkyy sunnuntaina suorana osoitteessa viaplay.fi.