Espanjalaisjätti Real Madridin kausi on toistaiseksi ollut pettymys La Ligassa. Los Blancos on 17 ottelun jälkeen vasta neljäntenä sarjataulukossa, ja ero sarjakärkeen, veriviholliseen FC Barcelonaan on jo huimat 16 pistettä.

Lauantaina madridilaiset pelaavat ottelumäärät tasaavan ottelunsa kotonaan kaksi sijaa alempana olevaa Villarrealia vastaan. Viime pelien kaltaisten esitysten avulla pisteitä ei selostaja Ville Kuusisen mukaan ole valkopaidoille tulossa.

– Real Madrid on Zinédine Zidanen alaisuudessa voittanut kaiken viime vuosina, mutta nyt viime kesän siirtoikkunan toiminnasta maksetaan kova hintaa. Ringissä ei riitä laajuus ja ykkösmiehistön vire on ollut muutamia väläytyksiä lukuun ottamatta vaisua, Kuusinen painottaa Laliiga.comille.

– Vastustajat ovat oppineet Realin pelin avaamisen salaisuudet, ja kun puolustuksessa haparoidaan, ei homma vakuuta. Ilo nähdä, pystyykö Zidane kaivamaan muutakin kuin keskitykset hyökkäyspelissä. Nyt tarvitaan muutakin kuin ”vamos”-huutoja.

– Villarreal-matsi on pakko voittaa, muuten paineet nimenomaan Zidanella ja seurajohtaja (Florentino) Pérezillä nousevat mielettömiksi. Toki luottoa Blancosille antaa se, ettei Villarreal ole koskaan Bernabéulla voittanut, Kuusinen muistuttaa.

Villarreal saapuu Santiago Bernabeulle kelpo vireessä. Kolmesta viime sarjapelistään se on saanut kasaan seitsemän pistettä.

– Real toki on ennakkosuosikki, mutta keltaiselle sukellusveneelle historiallinen Bernabéun voitto on täysin mahdollinen, sillä kaksi viimeistä La Ligan vierasvoittoa ovat irronneet Balaídosilta Celtasta ja Mestallalta Valenciasta, jotka tunnetusti eivät ole helpoimpia paikkoja pisteiden naaraamiseen.

Real Madridin ja Villarrealin välinen, kello 17.15 alkava ottelu näkyy suorana osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.