Luciano Vietto teki myöhään eilen illalla jotain todella hämmentävää.

Ensinnäkin, Vietto teki maalin. Sen ei pitäisi olla epätavallista, kun puhutaan keskushyökkääjästä. Mutta on se sikäli, että mies ei tehnyt koko viime vuoden aikana yhtä ainoaa maalia.

Toiseksi, Vietto osui lähes heti, kun hänet oli lainattu Atlético Madridista Valenciaan. Viime viikonloppuna Vietto pelasi uuden seuransa paidassa vartin verran, mutta eilen illalla hän pääsi ensimmäistä kertaa avaukseen.

Kolmanneksi, Vietton ilta ei jäänyt yhteen maaliin. Niin hämmentävältä kuin se kuulostaakin, Vietto katkaisi nälkävuoden pituisen kuivan putkensa iskemällä saman tien hattutempun. Ja vaikka kyse oli Copa del Reyn ottelusta, ei vastustaja ollut mikään mutasarjalainen, vaan La Ligan Las Palmas (lue lisää eilisistä Copan otteluista tästä).

OptaJose

@OptaJose
3 - Luciano Vietto has scored with his first three shots on target for Valencia in all competitions (three goals vs Las Palmas). Explosion.

Neljänneksi, hattutempun sinetöinyt osuma oli suorastaan upeaa katseltavaa. Se saattaa jäädä koko espanjalaisen futiksen kauden komeimmaksi maaliksi. Vastustajan maalivahti oli kyllä jonkin verran vastassa, mutta ei mitenkään mahdottomasti. Siitä huolimatta Vietto onnistui nostamaan lähes puolesta kentästä kaukolaukauksen maalivahdin yli.