Real Madridin heikko tilanne La Ligassa on alkanut heijastua pukuhuoneen mielialaan.

Joukkue ilmeisesti järjesti eilisten harjoitusten alla jonkinlaisen keskustelupalaverin. Seuran verkkosivuilla harjoitusten viivästyminen kuitattiin saliharjoitteluna, mutta kyse oli useamman espanjalaismedian mukaan palaverista.

Palaveria johti päävalmentaja Zinédine Zidane, joka Cadena SER:n mukaan sanoi asiat suoraan joukkueelle. Tilanne on ”kriittinen”, ja Zidanen mukaan ratkaisun avain on työnteko.

SER kertoi myös, että ilmapiiri pukuhuoneessa on kiristynyt. Pelaajat ovat luonnollisesti pettyneitä joukkueen tuloksiin, mutta osa on pettynyt myös henkilökohtaiseen asemaansa.

SER:n tietojen mukaan osa vaihtopenkkiä usein kuluttavista pelaajista sanoi Zidanelle, että ne jotka harjoittelevat parhaiten, eivät ole samoja jotka pääsevät pelaamaan. Lausunnon voi tulkita suoraksi kritiikiksi joitain avauksen pelaajia kohtaan, mutta kohteita ei SER sen kummemmin erittele.

La Ligassa Real pelasi viime viikonloppuna tasan Celta Vigon vieraana. Los Blancos on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä ja matkaa kärjessä porskuttavaan Barcelonaan on jo peräti 16 pistettä. Realilla on toki ottelu vähemmän pelattuna. Tänään Real voi saada hieman balsamia haavoihinsa, kun joukkue kohtaa Copa del Reyssä Numancian. Ensimmäisen osaottelun Real voitti 3-0, joten jatkopaikka on käytännössä varma.