Real Madrid on ollut viime vuosina melko maltillinen uusien hankintojen suhteen. Siinä missä useiden muiden suurseurojen rahankäyttö on noussut hurjiin sfääreihin, on Los Blancosin edellisestä todellisesta galáctico-hankinnasta jo useampi vuosi.

Tähän saattaa kuitenkin olla tulossa muutos ensi kesänä, ainakin jos Sky Sportsin espanjalaisen jalkapallon asiantuntija Guillem Balagueta on uskominen.

Hänen mukaansa Real Madridin ostoslistalla on tällä hetkellä Chelsea-kaksikko Eden Hazard ja Thibaut Courtois sekä Tottenhamin Harry Kane, mutta jälkimmäisen nimen kohdalla seura tiedostaa sen, ettei siirto ole todennäköinen.

– Real Madrid tarvitsee isoja nimiä ja he jonottavat Courtois’ta ja tahtovat Hazardin, Balague kertoi Sky Sportsille.

– Tuon kaltaisia nimiä he haluavat ensi kaudeksi. Se ei tietenkään tarkoita vielä sitä, että he saisivat heidät, mutta tuollainen ostoslista heillä on.

– Seurajohdolle alkaa olemaan myös selvää, että he tarvitsevat uuden hyökkääjän ja [Karim] Benzema tulee myydä. Hänellä ei ole enää kannattajienkaan tukea.

– Real Madrid suunnittelee galácticon hankkimista joka vuosi tai parin vuoden välein ja nyt he ovat huomanneet, että heidän hyökkäyspään pelaajat ovat vanhentuneet ja heidän on vaikeampi tehdä maaleja.

– Real Madrid ihailee Harry Kanea todella paljon, mutta heille on täysin selvää, että Kanella on tunnesiteitä sekä Tottenhamiin että Pochettinoon.