Villarrealin Cédric Bakambu on ollut tällä kaudella huippuvireessä. Hänellä on jo tässä vaiheessa kautta kasassa yhdeksän La Liga -maalia, kun hän on toistaiseksi parhaalla kaudellaan tehnyt 12 sarjaosumaa.

Voi kuitenkin olla, että 12 tulee myös ainakin toistaiseksi jäämään hänen maaleilla mitattuna parhaaksi sarjakaudeksi Espanjassa, sillä Marcan mukaan 26-vuotias hyökkääjä saattaa vaihtaa La Ligan Kiinan pääsarjaan.

Peking Guoanin kerrotaan olevan Kongon demokraattisen tasavallan maajoukkuehyökkääjästä erittäin kiinnostunut, sillä lähde kertoo, että seura on valmis aktivoimaan Bakambun 40 miljoonan euron ulosostoklausuulin. Siinä vaiheessa kaikki olisi enää kiinni pelaajan omasta tahdosta.

Bakambu kertoi hiljattain, että Villarreal tuntuu hänen kodiltaan ja hän unelmoi pelaavansa joskus Englannin Valioliigassa. Näistä puheista huolimatta Kiina voi houkutella tarpeeksi, sillä hänelle olisi tarjolla selvä palkankorotus.

Bakambu siirtyi nykyiseen seuraansa kesällä 2015 turkkilaisesta Bursasporista noin 7 miljoonalla eurolla. Hän on tehnyt 105 pelaamassaan Villarreal-ottelussa 47 maalia.

Jos huhuttu kauppa toteutuu, tulee pelaajasta Villarrealin ennätysmyynti, sillä tällä hetkellä titteli kuuluu Manchester Unitedissa pelaavalle Eric Baillylle, jonka hintalappu oli noin 38 miljoonaa euroa.