Leganés palasi lyhyeltä joulutauolta harjoituksiin ilman keskikentän pohjapelaajaansa Erik Moránia. 26-vuotias Morán on lentänyt Kreikkaan allekirjoittaakseen sopimuksen Kreikan liigassa toisena olevan AEK Ateenan kanssa.

Leganés saa Moránista vain nimellisen korvauksen. Se maksoi pelaajasta Real Zaragozalle vain 200 000 euroa, ja lisäksi Moránin sopimus olisi umpeutunut tulevana kesänä. Tällä kaudella Morán ei saanut suurta roolia valmentaja Asier Garitanon papereissa. Hän pelasi vain kuudessa sarjaottelussa yhteensä 225 minuuttia.

AEK Ateenaa valmentaa pitkän pelaaja- ja valmentajauran Sevillassa tehnyt Manolo Jiménez.

Leganés on yhdessä Real Madridin kanssa La Ligan kolmanneksi vähiten maaleja (14) päästänyt joukkue, mutta hyökkäyksessä sillä on ollut ongelmia. Tehtyjen maalien määrä 12 on koko sarjan pienin. Siksi Leganés etsiikin vahvistuksia ennen kaikkea keskikentän keskustaan, hyökkäyksen laidalle sekä piikkiin.