Sevilla tiedotti jo joulukuun alussa tammikuun ensimmäisestä uudesta pelaajastaan, 20-vuotiaasta Guilherme Aranasta. Nuori brasilialaislupaus on nyt liittynyt andalusialaisten vahvuuteen ja puhunut ensi kertaa medialle.

Aranan pelipaikka löytyy puolustuksen vasemmasta laidasta, eikä olekaan iso yllätys, ketä nuori mies pitää idolinaan.

– Olen pelaaja, joka tykkää hyökätä. Etenen mielelläni päätyrajalle ja käytän taitojani, ja autan mielelläni myös maalinteossa, koska se on jalkapallossa kaikkein tärkeintä. Esikuvani on Roberto Carlos, Arana totesi AS:n mukaan.

– Valitsin Sevillan uudeksi seurakseni heidän minua kohtaan osoittamansa luottamuksen takia. Seurapomot saapuivat São Pauloon keskustelemaan kanssani ja tekivät oloni varmaksi. Olin todella tyytyväinen keskusteluihimme enkä epäröinyt sopimuksen allekirjoittamista lainkaan.

– Sevillassa on pelannut mahtavia brasilialaispelaajia – Daniel Alves, Baptista, Renato, Adriano ja Luis Fabiano. He tulivat tänne minun tapaani ja heitä kohdeltiin todella hyvin. Tietysti sekin vaikutti päätökseeni.

Arana oli kaudella 2017 Brasilian mestarijoukkue Corinthiansin ehdoton profiilipelaaja, joka teki 32 ottelussa kaksi maalia ja syötti kolme. Yhteensä nuorimies on pelannut jo 55 ottelua Brasilian pääsarjassa. Vaikka A-maajoukkuedebyytti onkin Aranalta vielä tekemättä, toivoo hän La Liga -siirron edistävän mahdollisuuksia päästä jo ensi kesän MM-turnaukseen.

– Kaikki jalkapalloilijat haaveilevat maajoukkueeseen pääsystä. Tiedän sen olevan vaikeaa, koska Brasilialla on mahtavia laitapakkeja, mutta tavoittelen paikkaa joukkueessa.