Real Madridia valmentavalla legendaarisella Zinedine Zidanella on neljä jalkapalloilevaa poikaa, joista vanhin, Enzo Zidane on ehtinyt jo 22 vuoden ikään. Enzo siirtyi täksi kaudeksi kasvattajaseuransa Real Madridin riveistä saman sarjan Alavésiin, mutta ura ei tunnu ottavan tuulta alleen.

Debyyttikausi La Ligassa on tuonut Enzo Zidanen vyölle vain kaksi ottelua, joissa peliaikaa on herunut yhteensä vain reilun tunnin verran. Lisäksi Zidane on pelannut kahdessa Alavésin cup-ottelussa, mutta kunnolla hän ei saanut seurassa jalansijaa missään vaiheessa.

Keskikentän hyökkäävässä roolissa pelaava Zidane teki kesällä Alavésin kanssa kolmivuotisen sopimuksen, mutta tuo sopimus on nyt purettu. Alavés tiedotti sopimuksen purusta kotisivuillaan.

Samalla selvisi myös Enzo Zidanen uusi osoite. Se löytyy Sveitsin pääsarjasta, sillä Zidane on solminut sopimuksen FC Lausannen kanssa.

 

Sveitsiläisen Blick-lehden mukaan Lausannen päävalmentaja Fabio Celestini ja Zinedine Zidane ovat ystäviä, ja tämä selittäneekin osaltaan yllättävän siirron.

Lausanne on kymmenen joukkueen Sveitsin Superliigassa sijalla kuusi.