La Ligan sarjajumbon Las Palmasin pelastajaksi pestattu Paco Jémez lupasi heti ensimmäisissä haastatteluissaan panna tuulemaan. Tuittuilijat ja löysäilijät tultaisiin panemaan ruotuun tai poistamaan joukoista, ja vahvistuksia tultaisiin hankkimaan sinne, missä niitä tarvitaan.

Las Palmas tiedottikin perjantaina jo toisesta Paco Jémezin uudesta hankinnasta. Seura hankki Eibarista loppukauden lainalle keskuspuolustaja Alejandro Gálvezin. Lainaan sisältyy 1,5 miljoonan euron osto-optio. Gálvez on pelannut Jémezin alaisuudessa aiemmin Rayo Vallecanossa.

AS:n tietojen mukaan ovi voi aueta myös ulospäin, ja nimenomaan kurinpidollisista syistä. Marokkolaisen Oussama Tannanen lähtö ei olisi kovinkaan yllättävää, mutta kokeneen ranskalaiskärjen Loic Rémyn olisi jo hieman isompi pommi. Rémy on kuudella maalillaan Las Palmasin kauden paras maalintekijä.

Tannane ja Rémy on kuitenkin jo eristetty joukkueharjoituksista harjoittelemaan omillaan. Syynä tähän ovat ennen kaikkea kurinpidolliset toimet. Miesten kerrotaan olleen pääroolissa harjoituksissa tapahtuneessa kinastelussa, ja Jémezin jo saavuttua Las Palmasin ruoriin he saapuivat myöhässä joukkueen yhteiseen ruokailuun. Ainakin Rémyn kohdalla puhutaan tiettävästi useista myöhästelyistä.

Tulopuolella Las Palmasin tärkein tavoite on seuran oma kasvatti Jesé Rodríguez. Las Palmasin uskotaan päässeen sopimukseen sekä Jesén että tämän pelaajaoikeudet omistavan PSG:n kanssa, mutta Jesén nykyinen lainaseura Stoke ei kuitenkaan ole halukas miehestä luopumaan.