Real Madrid on haalinut viime vuosina riveihinsä useita Espanjan nuorten maajoukkuepelaajia ja kärkitalentteja. Saalistus on ollut menestyksekästä, mutta erityisen sulan se ottaisi hattuunsa, jos haaviin tarttuisi pelaaja Barcelonasta.

AS:n tietojen mukaan Real Madrid on iskenyt nyt silmänsä Barcelonan Oriol Busquetsiin, joka täyttää tammikuussa 18 vuotta. Busquets pelaa maineikkaan sukunimikaimansa Sergion kanssa samalla pelipaikalla keskikentän pohjalla, mutta sukua pelaajat eivät ole. Sattumaa sekin, että herrojen isät pelasivat pari vuosikymmentä sitten tovin verran yhtä aikaa Barcelonassa, ja molemmat olivat maalivahteja.

Oriol Busquets teki debyyttinsä edustusjoukkueessa tänä syksynä cup-ottelussa Murciaa vastaan (5-0 numeroihin päättynyt toinen osaottelu), jossa hän sai peliaikaa hieman yli tunnin. Barcelonan valmentaja Ernesto Valverde näkisi mielellään Busquetsin joukkueessaan tulevinakin vuosina, mutta pojan sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen, eivätkä jatkosopimusneuvottelut ole johtaneet toivottuihin tuloksiin.

Haaskalle onkin rientämässä ensimmäisenä Real Madrid, joka ottaisi mieluusti nuoren talentin verivihollisensa leivistä. Barcelona-johdossa tosin uskotaan vakaasti, että Barca-DNA saa Busquetsin vielä jatkosopimuksen allekirjoittamaan.

AS:n mukaan Real Madrid ei ole suinkaan ainoa Busquetsista kiinnostunut seura, vaan kilpakosijoita on myös Italiassa ja Valioliigassa.