Muun muassa Arsenalissa ja FC Barcelonassa pelannut Thierry Henry voitti urallaan lähes kaiken mahdollisen. Nykyään tämä hyökkääjälegenda toimii Sky Sportsin asiantuntijana ja kyseisissä tehtävissä hän otti kantaa entisen maajoukkuekaverinsa Zinédine Zidanen tilanteeseen Madridissa.

Real Madridin katsotaan pudonneen lopullisesti mestaruustaistosta lauantaina, kun se hävisi Barcelonalle kotikentällään 3-0-lukemin. Heikko syyskausi La Ligassa on käynnistänyt spekulaatiot Zidanen työpaikasta, mutta Henryn mielestä potkuista spekuloiminenkin on naurettavaa.

– Zizoun potkuista puhuminenkin on minusta koomista sen jälkeen, mitä hän on saavuttanut, Henry kertoi Sky Sportsille.

– Eikö hänellä voi olla pienintäkään taukoa siitä menosta, mikä hänellä on joukkueensa kanssa ollut. Se liittyy työhön, koska jos et suoriudu hyvin, kysymyksiä tulee, mutta ihan oikeasti, hän on tehnyt loistavaa työtä.

Zidane on voittanut Real Madridin päävalmentajana muun muassa kahtena perättäisenä vuotena Mestarien liigan ja viime kauden La Ligan mestaruuden. Näiden lisäksi menestystä on tullut myös Espanjan ja Euroopan Super Cupeissa sekä seurajoukkueiden MM-kisoissa.