[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Espanyol-Atlético Madrid
Perjantaina 22.12 klo 22.30
La Liga

Espanyol seilaa kolmen ottelun voitottomassa putkessa. Pidemmälläkään katselmalla joukkueella ei mene hirveän hyvin, se on onnistunut maalinteossa vain neljästi edellisessä kuudessa ottelussaan. Joukkue on elänyt lähes kokonaan kotikentällään saatujen pisteiden varassa, sillä vieraskentällä voittotili on edelleen avaamatta. Kotona meno onkin ollut parempaa, saldo on 4-1-3 ja maalisaldokin kelpo 8-6. Maalintekoon joukkue kaipaisi pikaisesti parannusta, ainoastaan 13 maalia tässä vaiheessa kautta on auttamattomasti liian vähän, joukkue maalaa ainoastaan 0,81 osumaa keskimäärin per pelattu ottelu.

Atlético Madrid on noussut sarjassa jo toiseksi ja pelaa muutenkin loistavaa vaihetta tämän kauden La Ligassa. Joukkue on edellisestä kuudesta ottelustaan voittanut peräti viisi ja pelannut kerran tasan, näissä otteluissa maaliero on kivikova 10-1. Vieraskentällä joukkue on La Ligan paras saldolla 6-3-0 ja maalierokin mallikas 17-4. Atlético on FC Barcelonan kanssa ainoa tappioton joukkue tämän kauden sarjassa. Joukkueen maalitykki Antoine Griezmannin perässä ovat kaikki Euroopan huippusarjat, ja ranskalainen siirtyneekin joko tammikuussa tai kauden jälkeen muualle.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Espanyolilta puuttu ainoastaan yksi pelaaja, Víctor Sánchez. Myöskin Atlético Madridilta uupuu mahdollisesti ainoastaan yksi pelaaja, José Giménez.

Arvio

Espanyol on tukalan paikan edessä, sillä on vastassaan La Ligan kovakuntoisin porukka. Muutenkin maalinteon vaikeudesta kärsinyt kotijoukkue saa vastaansa joukkueen, joka on päästänyt yhdessä Barcelonan kanssa vähiten maaleja koko kaudella, eli seitsemän osumaa. Lukema on 0,44 osumaa keskimäärin ottelua kohden, joten puolustuksen murtaminen tuntuu ennakkoon mahdottomalta tehtävältä kotijoukkueen kannalta. Atlético on sarjassa toisella sijalla, eikä varmasti halua luopua siitä, joten tämän kaltaiset ottelut ovat vaan voitettava! Joukkueen peli perustuu ultratiiviiseen puolustuspeliin ja tehokkaaseen maalipaikkojen hyödyntämiseen, ja sama kaava pätee tässäkin pelissä. Kuntopuntarin ykkösjoukkue ottaa ottelusta voiton rutiiniesityksellä. Yli yhden maalin voittokin on mahdollinen, mutta kohtalaisen hyvä kerroin normaalille voitolle houkuttaa vieraskentästä huolimatta.

Espanyol-Atlético Madrid 2 ( 1.83)