Chelsea-puolustaja David Luizin tilanne Stamford Bridgellä on fantastisesta viime kaudesta huolimatta tällä hetkellä erittäin vaikea. Andreas Christensen ja Antonio Rüdiger ovat nousseet Antonio Conten papereissa brasilialaisen ohi ja useiden lähteiden mukaan Luiz haluaa siirtyä muualle tammikuun siirtoikkunan aikana.

Luiz on tällä hetkellä Barcelonassa parantelemassa loukkaantumistaan ja Radio Calatunyan mukaan puolustaja on myös tarjonnut itseään FC Barcelonaan tammikuun siirtoikkunan aikana.

Lähteen Barcelona on kiinnostunut Luizista ja on tavoitellut häntä aiempina vuosina, mutta nyt sen täytyy kieltäytyä houkuttelevasta tarjouksesta, vaikka sillä tulee olemaan tammikuussa Kiinaan lähes varmasti siirtyvän Javier Mascheranon aukko paikattavana.

Syynä kerrotaan olevan taloudelliset syyt. Vaikka Luiz itse ei ole tyytyväinen tilanteeseen Lontoossa, ei Chelsealla ole pakollista tarvetta myydä pelaajaa, jolla on sopimusta voimassa vielä kesään 2019 asti. Tämän seurauksena 30-vuotiaasta topparista tulisi maksaa suuri siirtokorvaus ja hänen palkkakulunsa ovat myös suuret puolustajaksi.

Luizin sijaan Barcelonan uskotaan hankkivan Yerry Minan Mascheranon korvaajaksi. Myös Manchester Unitedin Daley Blind on esiintynyt huhuissa.