[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Real Sociedad-Sevilla
Keskiviikkona 20.12. klo 22.30
La Liga

Real Sociedad tippuu sarjataulukossa koko ajan alaspäin. Vain yhden edellisestä kuudesta ottelustaan voittanut La Real on tuskaillut viime kierrokset maalintekonsa kanssa etenkin vieraskentällä. Aikaisemmin kentän molemmissa päissä nähtiin baskiryhmän peleissä osumia, nyt pelkästään omassa maalissa on soinut liian tiuhaan. Willian José on joukkueensa paras maalintekijä seitsemällä osumallaan.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Sevilla on edelleen tiukasti kiinni europaikoissa, vaikka viime kierroksilla joukkueen peli ei ole ollut aivan tasapainossa. Kuten illan vastustajan myös Sevillan pelissä tökkii tehottomuus. Joulukuun alkupuolella pelattu ottelu Real Madridin vieraana oli kauden tähän asti suurin pohjanoteeraus, kun joukkue hävisi peräti 0-5!

Ero La Ligan absoluuttiselle huipulle on auttamattoman pitkä, mikä voi lannistaa joukkueen motivoitumista kaikkiin peleihin. Vieraskentällä ei ole ollut erityisen helppoa tälläkään kaudella, saldo on 3-0-5 ja maalisuhdekin 6-16.

Poissaolot

Real Sociedadilla ei poissaoloja ole ollenkaan, eli joukkue pääsee hyvistä asemista kotiotteluun. Sevillalta loukkaantumisen vuoksi sivussa ovat Nicolas Pareja, Clement Lenglet sekä Daniel Carrico. Poissaoloista siis pieni etu isännille.

Arvio

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun vaikeista lähtökohdista. Voittoja ei ole viime aikoina tullut ja peli on ollut tahmeaa. Real Sociedadin kotipeleissä on totuttu näkemään maaleja paljon, ja saman voi kuvitella jatkuvan nytkin. Kotipelit joukkue on pelannut alkukaudella saldolla 2-3-3, maalieron ollen 16-16.

Sevillan heikohko vierassaldo ei puolla vierasmenestystä tälläkään kertaa, vaan ottelun lopputuloksen veikkaaminen on äärimmäisen vaikeaa. Luotetaan viihdyttävyyden jatkuvan ja La Realin paukuttavan kotikentällään osumia. Luvassa on viihdyttävä ottelu, jossa maaleja nähdään takuuvarmasti.

Yli 3.5 maalia (2.40)