Katalonialaismedia Sport uutisoi, että Arsenalissa pelaavan Mesut Özilin agentti Erkut Sögut tapasi FC Barcelonan siirroista hyvin pitkälle vastaavan Pep Seguran viime viikolla.

Pelaajan ja seuran edustaja tapasivat Kataloniassa viime viikon torstaina ja tarkoituksena oli selventää kummallekin osapuolelle, missä tällä hetkellä mennään pelaajan tulevaisuuden suhteen.

Lähteen mukaan Sögut on tehnyt Barcelonalle selväksi, että Özil tahtoo siirtyä Camp Noulle ja Arsenal on valmis luopumaan saksalaisesta jo tammikuun siirtoikkunan aikana, jos saa kohtuullisen siirtosumman suhteutettuna siihen, että pelaajan sopimusta on jäljellä vain kuusi kuukautta.

Barcelonan kerrotaan informoineen Sögutia, että se on aidosti kiinnostunut Özilistä, mutta hän on vasta kakkosvaihtoehto Philippe Coutinhon jälkeen.

Toisen katalonialaismedian Mundo Deportivon mukaan Özil on antanut Barcelonalle kahden viikon aikarajan päätöksen tekemisään.

Real Madridissakin urallaan pelannut Özil on pelannut tällä kaudella Valioliigassa 13 ottelua, joissa hän on saanut tililleen kaksi maalia ja viisi maalisyöttöä.