Viime talvena useissa lähteissä uutisoitiin, että Atlético Madrid on erittäin kiinnostunut AS Monacon keskikenttäpelaaja Fabinhosta.

Muun muassa AS:n mukaan neuvotteluitakin seuran ja pelaajan välillä käytiin pitkään, mutta lopulta madridilaisten siirtokielto oli liian suuri este.

Atléticon uskotaan kuitenkin tavoittelevan 24-vuotiasta Fabinhoa tulevaisuudessa uudelleen ja nyt brasilialainen itse kertoi vaihtoehdon olevan mahdollinen.

– Se [siirto Atléticoon] on mahdollista, mutta kukaan Atléticosta ei ole puhunut minulle tai agentilleni, Fabinho kertoi L’Equipelle.

Pelaaja myös korosti, että siirto on ajankohtainen vasta kesällä 2018.

– Puhumme kesän siirtoikkunasta. Paljon asioita voi tapahtua ennen sitä. Minun tulee osoittaa, että pystyn pelaamaan sen [Atléticon] kaltaisissa seuroissa. Katsotaan sitten toukokuussa.

Useat seurat olivat Fabinhon perässä jo viime kesänä, mutta hän päätyi jäämään hallitsevan Ranskan mestareiden riveihin. Tuo päätös tuntuu hieman kaduttavan.

– Siirtoikkunan aikaista ja kuukausi sen jälkeistä, tilannetta oli vaikea käsitellä. Minun olisi pitänyt lähteä, mutta en lähtenyt.