Real Betiksellä oli isot odotukset, kun se osti Chilen maajoukkuepelaajan Felipe Gutiérrezin FC Twentestä kesällä 2016.

Keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan ensimmäisenä vuotenaan seurassa, sillä hänet lainattiin brasilialaisseura Internacionaliin pelattuaan Espanjassa vain 16 ottelua.

Lainasopimus Brasilian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Internacionalin kanssa päättyy tammikuussa 2018, mutta ABC de Sevillan mukaan Real Betis ei ole vakuuttunut pelaajansa otteista lainajakson aikana, eikä näin ollen halua pelaajaansa takaisin.

Lähteen mukaan Real Betisin toiveissa olisi jatkaa pelaajan lainasopimusta Internacionalin kanssa. He toivovat, että pelaaja onnistuisi nostamaan arvoaan Brasiliassa uudella puolen vuoden lainapestillä, jonka jälkeen hänet pyritään myymään mahdollisimman suurella summalla muualle.

27-vuotias Gutiérrez on pelannut Chilen maajoukkueessa 34 ottelua.