Syyskauden pahasti alakanttiin pelannut ja putoamisviivan alla majaileva Las Palmas vahvistaa kotisivuillaan päässeensä yhteisymmärrykseen uuden valmentajan Jorge Almirónin kanssa. Sopimusta ei kuitenkaan voida virallistaa, ennen kuin Espanjan jalkapalloliitto RFEF antaa sille hyväksyntänsä.

– Olemme päässeet sopimukseen Jorge Almirónin ja hänen valmennustiiminsä kanssa. Meidän täytyy kuitenkin hakea RFEF:ltä lupa, jotta hän saa valmentaa Euroopassa, Las Palmasin puheenjohtaja Miguel Ángel Ramírez totesi seuran omalle UDRADIOlle Las Palmasin kotisivujen mukaan.

– Valmentaja, hänen edustajansa ja koko tiimi ovat jo hyväksyneet tarjoamamme sopimusehdot, mutta emme voi virallistaa sopimusta ennen liiton vahvistusta.

Almirónin valmennusryhmään liittyy myös Las Palmasin entinen pelaaja José Óscar ”Turu” Flores.

Almirón siirtyy Kanariansaarille Argentiinasta, jossa hän hävisi juuri seuransa Atlético Lanúsin kanssa sikäläisen Mestarien liigan eli Copa Libertadoresin loppuottelun.

– Teimme valtavan taloudellisen satsauksen saadaksemme Jorge Almirónin Las Palmasin valmentajaksi. Halusimme hänet jo kesällä, mutta se oli mahdotonta, sillä hänellä oli sopimus Lanúsin kanssa.

Las Palmas erotti viime torstaina edellisen valmentajansa Pako Ayestáranin, joka ehti hoitaa pestiä vain noin kaksi kuukautta. Joukkuetta valmentaa väliaikaisesti Paquito Ortíz, joten 46-vuotiaasta Almirónista tulee jo neljäs Las Palmas -valmentaja tällä kaudella.