Villarreal sai sunnuntaina huonoja uutisia. Joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Carlos Bacca loukkaantui, kun ottelua Leganésia vastaan oli pelattu reilut puoli tuntia.

Kolumbialaishyökkääjä loukkasi tilanteessa vasenta reisilihastaan. W Radio Colombian mukaan Baccan poissaolosta ei kuitenkaan välttämättä tule pitkää, vaan mies saattaa kyetä pelaamaan jo sunnuntain Barcelona-ottelussa.

Varmuudella Bacca on joka tapauksessa sivussa torstaisesta Eurooppa-liigan ottelusta Maccabi Tel Avivia vastaan. Villarreal on kuitenkin jatkopaikkansa ja lohkovoittonsa kilpailussa jo varmistanut, eikä Maccabilla ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin.

Villarrealin hyökkäyksestä on sairastuvalla myös pohkeensa loukannut Nicola Sansone, joka palannee kentille vasta tammikuun alkupuolella. Vielä muutaman viikon sivussa lienevät myös laitalinkit Samu Castillejo ja Denis Cheryshev.

Bacca on tehnyt Villarrealille tämän kauden kaikissa kilpailuissa seitsemän maalia, Sansone neljä ja Castillejo sekä Cheryshev maalin mieheen. Joukkueen ylivoimaisesti paras maalintekijä on ollut 14 osumaa viimeistellyt Cédric Bakambu.