La Ligassa on nähty alkukauden aikana jo kuusi valmentajanvaihdosta, joista Alavés on suorittanut kaksi. Seuraavat potkut saattavat AS:n mukaan kuitenkin olla jo suunnitteilla.

Pirteästi kautensa aloittanut Real Betis on saanut viidestä viimeisestä sarjaottelustaan vain kaksi pistettä, vaikka vastassa on ollut vain sarjataulukon häntäpäähän povattuja ryhmiä. Lisäksi torstaina alasarjaseura Cadiz takoi Betisin verkkoon cupissa viisi maalia ja pudotti sevillalaiset jatkosta.

Syöksykierre on saanut Betisin seurajohdon miettimään, onko Quique Setién sittenkään oikea mies luotsaamaan Betis-laivaa. Hätäistä ratkaisua ei aiota tehdä, mutta sunnuntain kotipelissä Atlético Madridia vastaan Setiénillä ja Betisillä alkaa olla jo melkoisia tuloksentekopaineita.

Sen verran pitkälle Betis on jo harkinnoissaan edennyt, että seuran kerrotaan jo kyselleen Juande Ramosin kiinnostusta tehtävää kohtaan.

63-vuotias Ramos valmensi Real Betisiä yhden kauden verran (2001-2002) jo aikaisemmin, mutta mies tunnetaan hyvin myös muun muassa Tottenhamin, Real Madridin ja Dnipro Dnipropetrovskin luotsina. Parhaat saavutuksensa – kaksi UEFA-Cupin voittoa – Ramos liitti ansioluetteloonsa Betisin paikallisvastustajan Sevillan valmentajana viime vuosikymmenellä.

Real Betis houkutteli Ramosia luotsikseen jo viime tammikuussa, mutta tuolloin kokenut koutsi ei tarjoukselle lämmennyt. Saatuaan viime vuonna potkut Málagan valmentajan paikalta Ramos on kieltäytynyt muidenkin La Liga -seurojen tarjouksista, joten helposti Betis ei häntä luotsikseen saisi nytkään.