Real Betisin kannattajille surkeita uutisia: joukkueen ykköshyökkääjän Antonio Sanabrian kausi voi olla ohi.

Viime viikolla uutisoimme Sanabrian polvivammasta, joka vaati leikkaushoitoa (lue lisää tästä). Alun perin suunniteltu hoitomuoto olisi taannut hyökkääjälle parin kuukauden sairausloman. Nyt päädyttiin kuitenkin hoitomuotoon, jonka uskotaan olevan parempi Sanabrian uran kannalta. Lyhyellä aikavälillä se tarkoittaa, että edessä on 4-5 kuukauden sairausloma. Asiasta kertoo AS.

Takaisku on luonnollisesti valtava 21-vuotiaalle Sanabrialle mutta myös Betisille. Paraguaylainen on viimeistellyt tällä kaudella seitsemän maalia 12 La Liga -ottelussa. Sillä irtoaa koko sarjan maalipörssissä jaettu seitsemäs sija. Sanabria on joukkueensa selvästi paras maalintekijä, sillä tilaston kakkosmies Sergio León on osunut neljä kertaa.

Sanabrian merkitys näkyy hyvin myös joukkueen tuloksissa. Kun Sanabria on pelannut, Betis on voittanut viisi kertaa, pelannut kolmesti tasan ja hävinnyt neljä kertaa (voittoprosentti 42). Kun Sanabria ei ole pelannut, Betis on voittanut kerran ja hävinnyt kolmesti. Voittoprosentti on siis ollut vain 25.