Brasilialaisseura Grêmion keskikenttäpelaaja Arthur myönsi, että Barcelona on ollut yhteydessä häneen, mutta kiisti allekirjoittaneensa sopimuksen La Ligan suurseuran kanssa.

Arthur, 21, on ollut jo tovin yhdistettynä Barcelonaan, ja siirtohuhut saivat lisää virtaa, kun sosiaalisessa mediassa levisi viime viikolla kuva, jossa hän poseeraa Barcelonan pelipaita yllään katalonialaisseuran urheilutoimenjohtaja Roberto Fernándezin kanssa.

https://twitter.com/BarcaReddit/status/937121130283962368

BarcaSpiral (@barcacentre)

@BarcaSpiral
Grêmio will denounce FC Barcelona to FIFA. The Brazilian club claims that Barça didn't contact Grêmio about Arthur and think that the picture of Arthur with a Barça shirt is unnecessary. [sport]

Moni epäili kuvan nähtyään, että Grêmio ja Barcelona olisivat jo lyöneet kaupan lukkoon, mutta Arthur kiisti väitteen Esporte Interativon haastattelussa.

– Kyllä, he (Barcelona) puhuivat kanssani. Meillä oli tapaaminen, mutta haluan tehdä selväksi, että mitään ei ole sovittu tai määritelty, sanoi brassipeluri Goalin mukaan.

– Se on seura, jota ihailen suuresti. Kyseessä oli vain ensimmäinen tapaaminen, jossa he saivat tutustua minuun ja perheeseeni ja minä sain tutustua heihin. Otetaan ihan rauhassa. Mitään varmaa ei ole, mutta me keskustelimme.

– Olen Grêmion pelaaja. Agenttini ei neuvotellut mitään sopimusta. Niin ei käynyt. Mahdollisen diilin on oltava tarpeeksi hyvä minulle sekä seuralle, joka on kotini ja se paikka, jossa kaikki alkoi. Tulin tänne 14-vuotiaana, Olen Grêmion fani, vereni on sinistä.