Barcelonan supertähden Lionel Messin isoveli Matías Messi, 35, on joutunut sairaalahoitoon. Messi joutui veneilyonnettomuuteen ohjaamallaan veneellä ja odottaa leikkaukseen pääsyä. Tapauksesta kertoneen Radio Continentalin mukaan Messin kasvojen luissa on murtumia.

Messi ajoi veneellään Paraná-joella, Santa Fen provinssissa kotimaassaan Argentiinassa onnettomuuden sattuessa. Onnettomuusvene valokuvattiin pahoin veren peitossa.

Tapausta mutkistaa, että veneestä on löydetty myös luvaton ase. Matías Messin asianajaja Ignacio Carbone kiistää aseen kuuluvan Messille, mutta siitä ei ole tietoa, oliko hänen mukanaan joku toinen henkilö onnettomuuden aikana, vai kävikö veneessä joku sen jälkeen.

Kun viranomaiset löysivät aseen veneestä, ei Matías Messi ollut enää paikalla. Epäselvän tilanteen takia hänestä annettiin pidätysmääräys, mutta toistaiseksi Messi joutuu jäämään sairaalaan tarkkailtavaksi.

– Matías Messi ei omista aseita ja hänen perheensä on kiistänyt, että se olisi hänen aseensa. Emme tiedä, oliko hän yksin vai menikö joku veneelle onnettomuuden jälkeen, Carbone selvitti.

Carbone ei osannut sanoa medialle, onko Matías Messi ollut yhteydessä pikkuveljeensä tapauksen tiimoilta.

Matías Messi ei joutunut vaikeuksiin ensimmäistä kertaa. Lokakuussa 2015 argentiinalaiset rajavalvojat pysäyttivät Messin ja löysivät tämän hallusta luvattoman aseen.

Juan Pedro Aleart

@JAleart
Esta es el arma que encontraron en la embarcación de Matias Messi. Arma de guerra calibre 380.

AustynZOGS

@Austynzogs
@Gidi_Traffic Barcelona FC star Lionel Messi's brother, Matias Messi, 35, is wanted by police after BLOOD and a GUN are discovered in his boat after he claimed to have had an accident

Twitter-lähteiden mukaan Matías Messiä voi odottaa jopa useamman vuoden vankilatuomio.

Messien käydessä alkuviikosta Suomessa Barca-tähden mukana oli tämän veli Rodrigo, ei nyt vaikeuksiin ajautunut Matías.

Lähde: AS