La Ligassa nähtiin viime yönä kauden kuudennet päävalmentajapotkut.

Kenkää sai Las Palmasin Pako Ayestarán. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Samalla ovenavauksella lähtivät apuvalmentajat David Caneda ja José Viela. Paquito Ortiz ja Rafa Cristóbal luotsaavat joukkuetta, kunnes uusi päävalmentaja saadaan palkattua. Ayestaránin tilalle on huhuiltu Paco Jémeziä, mutta mitään varmaa tietoa asiasta ei vielä ole.

Ayestarán ehti olla Las Palmasin peräsimessä vain kahden kuukauden ajan. Hänet palkattiin tehtävään syyskuun lopussa, kun edellinen päävalmentaja Manolo Márquez oli eronnut tehtävästään.

Ayestaránin viimeiseksi otteluksi jäi eilisillan Copa del Rey -taisto Deportivo La Coruñaa vastaan. Las Palmas hävisi pelin kotonaan maalein 2-3, mutta eteni jatkoon yhteismaalein 6-4. Ensimmäisen osaottelun 4-1-voitto olikin ainoa, jonka Las Palmas saavutti Ayestaránin alaisuudessa. Yksi ottelu päättyi tasapeliin ja seitsemästä pelistä tuli tappio.

Ayestaránin ja Márquezin lisäksi tällä kaudella paikkansa päävalmentajana ovat menettäneet Deportivo Alavésin Luis Zubeldía ja myöhemmin Gianni De Biasi, Villarrealin Fran Escribá sekä Deportivo La Coruñan Pepe Mel.