Joulupukki on saanut melko tunnetun vieraan. Katalaanilehti Sport nimittäin kertoo, että Lionel Messi perheineen on parhaillaan Suomessa. Syy pohjoiseen matkustamiselle on sama kuin monella lapsella tähän aikaan: lumi ja joulupukki.

Sportin tietojen mukaan Messit viettivät pari tuntia joulupukin kanssa. Perhe on myös käynyt poroajelulla.

Koillissanomat vahvisti keskiviikkona, että Messi perheineen vierailee tarkemmin sanottuna Kuusamossa.

Joku voi kysyä, miten Messit kesken kauden Suomeen saattoivat matkustaa. Syy on se, että Barcelona pelaa huomenna Copa del Rey -ottelun, jossa Messiä ei näemmä tarvita.

Messin vaimo Antonella Roccuzzo julkaisi hetki sitten Instagram-tilillään kuvan lapsesta lumihangessa. Sportin tietojen mukaan kyseessä on pariskunnan Thiago-poika. Mukana on luonnollisesti toinenkin poika Mateo.