Valencia ja Barcelona päätyivät 1-1 -tasapeliin La Ligan kärkikamppailussa sunnuntai-iltana Mestallalla.

Seurojen välinen piste-ero pysyy siten neljässä pisteessä. Barcelona johtaa La Ligaa 35 pisteellään. Marcelinon Valencia on 31 pisteessä.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Barcelona dominoi pelitapahtumia ensimmäisen kymmenen minuutin ajan, eikä Valencia päässyt juurikaan palloon kiinni. Useita kertoja ottelun aikana paitsioon jäänyt Luis Suárez pääsi testaamaan Valencia-vahti Netoa vartin kohdalla, mutta brasilialaisvahti kesti.

Puolen tunnin kohdalla nähtiin ottelun puhutuin tilanne, kun kukaan tuomareista ei huomannut Lionel Messin laukauksen päätyneen maaliin. Neto kauhoi pallon maalin sisältä takaisin peliin ja tuomarit antoivat ottelun jatkua normaalisti. Barcelonan pelaajat juhlivat jo osumaa ja raivostuivat pahemman kerran tuomareille. Hidastukset näyttivät pallon menneen selvästi maaliin.

Valencia pääsi puhutun tilanteen jälkeen hetkeksi aikaa kuskin paikalle ottelussa. Koko ottelun ajan aktiivisena ollut Gonçalo Guedes uskalsi jatkuvasti haastaa Barcelona-puolustajia ja pääsikin muutamaan otteeseen komeasti ohi keskittämään.

Tunnin pelin jälkeen todistettiin illan ensimmäistä osumaa, josta vastasi Valencian Rodrigo. Espanjan maajoukkuekärki sai pelivälineen eteensä muutaman metrin etäisyydellä Barcelonan maalista, kun José Gayá keskitti hienosti kärjelle, eikä Rodrigo erehtynyt paikastaan.

Hetkeä myöhemmin Valencialta vietiin varsin selvä rangaistuspotku, kun Rodrigo kaadettiin boksin sisällä, mutta tähänkään tuomarit eivät reagoineet.

Barcelona tasoitti ottelun kymmenisen minuuttia ennen loppua. Messi nosti upeasti pallon linjan taakse juosseelle Jordi Alballe ja laitapuolustaja nikkasi katalaanit tasoihin.