Eihän siitä ole kuin muutama kuukausi, kun seurasimme jännityksellä Neymarin ME-siirtosaagaa, joka vei brasilialaisen Camp Noulta Paris Saint Germainiin. Ja nyt puhutaan jo seuraavasta siirrosta – tällä kertaa Real Madridiin.

Neymarin syyskauteen on mahtunut huippukovien teholukemien lisäksi väitettyjä skismoja uudessa ympäristössään. Ensin tutkittiin suurennuslasin kanssa Edinson Cavanin kanssa syntynyttä kinaa siitä, kuka vetää PSG:n rankkarit, ja sitten huhuttiin erimielisyyksistä valmentaja Unai Emeryn kanssa.

Tuoreimpana käänteenä Neymaria viedään siis Santiago Bernabéulle. Sergio Ramos ja Casemiro ovat jo ehtineet antaa mediassa siirtohuhulle tukensa, ja nyt El Chiringuito de Jugones -ohjelman kokenut jalkapallotoimittaja Josep Pedrerol on kertonut huhulle mielenkiintoista taustatietoa.

– Kesällä Neymar ja hänen isänsä keskustelivat paljon PSG:n, mutta myös Real Madridin kanssa, Pedrerol aloittaa.

Pedrerolin mukaan Neymar ei tohtinut siirtyä Barcelonasta suoraan verivihollisen leipiin. Real Madridissakin heräsi ajatus, että PSG:n käyttäminen siltana voisi olla hyvä idea.

Sitten Pedrerol kertoo, että Neymar taustajoukkoineen neuvotteli PSG:n kanssa miehen sopimukseen erityisen pykälän. Sen mukaan mikä tahansa seura – ei siis pelkästään Real Madrid – voisi ostaa hänet pariisilaisilta maksamalla PSG:lle 222 miljoonaa euroa. Saman summan siis, jonka PSG pulitti miehestä Barcelonalle.

– Neymarin unelma on pelata Real Madridissa. Voitte joko uskoa sen tai olla uskomatta. Joka tapauksessa Real Madridissa ollaan vakuuttuneita siitä, että he tulevat hankkimaan Neymarin, Pedrerol napauttaa.

Lähde: AS