Espanyolille tappion lisäksi muitakin huolia – jo olemassaoleva ongelma syveni

© Kuva: Getty Images

RCD Espanyol hävisi sunnuntaina Valencialle kotonaan 0-2, eikä huonot uutiset siihen päättyneet.

Espanyolin hyökkääjä Léo Baptistão loukkaantui jo ensimmäisellä puoliajalla ja hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon 15. minuutilla.

Baptistão on ollut Espanyolin toiseksi paras maalintekijä tällä kaudella kolmella osumallaan. Hän ja Gerard Moreno ovat tehneet seitsemän osumaa joukkueen yhdeksästä tehdystä maalista, joten menetys on suuri. Espanyol on tehnyt neljänneksi vähiten maaleja La Ligassa.

Loukkaantumisen tarkempia tietoja ei vielä ole tullut, mutta Marcan mukaan Baptistão loukkasi vasemman reitensä. Lihasvamma voi toki palautua nopeasti, mutta mikäli reisi on revähtänyt pahasti, edessä voi olla pidempikin huili.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää