Entinen Atlético-pelaaja haukkui silloisen valmentajansa täysin – ”Heittämällä surkein urallani”

© Kuva: Getty Images

Atléticoa kolme vuotta aikoinaan edustanut Maniche kritisoi kovaan sävyyn Recordin haastattelussa entisen valmentajansa Abel Resinon.

Entinen keskikenttäpelaaja kertoi Resinon valehdelleen koko muulle joukkueelle Manichen polvivammasta. Manichen Atlético-ura päättyi vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun Resino oli nimitetty seuran päävalmentajaksi.

– Kun saavuin Atléticoon, niin minulla oli jo pieniä ongelmia Javier Aguirren kanssa, mutta Resinon saavuttua kaikki meni vielä pahemmaksi. En tiedä, miten hänestä tuli valmentaja. Se on sääli. Hän oli heittämällä surkein valmentaja ammattilaisurallani.

– Eräänä päivänä hän väitti minun feikanneen loukkaantumiseni ennen erästä Copan ottelua. Kävin kuvauttamassa polveni, joka oli ottanut kovaa osumaa, mutta todisteista huolimatta hän ei uskonut minua. Jäin Madridiin, kun muu joukkue matkasi pelaamaan ottelun. Päivää myöhemmin hän sanoi kaikkien edessä, ettei luottaisi minuun siitä hetkestä eteenpäin Atléticossa. Hän väitti kaikille valehdelleeni.

– Sanoin hänelle, että jos et pysty valmentamaan 24 pelaajan ryhmää, niin miten ihmeessä voit kasvattaa lapsiasi. Minun ei olisi pitänyt sanoa sitä hänelle, mutta siitä lähtien oli selvää, että urani Atléticossa oli ohi.

Resinon etappi Atléticon päävalmentajana kesti lopulta vain puoli vuotta, sillä Atléticon seurajohto päätti potkia seuran entisen pelaajan pihalle roolistaan lokakuussa 2009.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!


Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää