Kymmenen vuotta Real Madridissa ihastuttanut ja vastustajia vihastuttanut Pepe hyvästeli viime kesänä Santiago Bernabéun ja siirtyi jatkamaan uraansa Turkin liigan Besiktasiin. Ja Besiktasissa homma toimii.

Besiktas on Turkin liigassa tällä hetkellä kolmantena, mutta Mestarien liigan lohkoaan se johtaa, ja on jo lähes varmasti jatkossa. Pepe puolestaan on pelannut täydet peliminuutit kaikissa 11 Turkin Superliigan ottelussa, kaikissa neljässä Mestarien liigan ottelussa sekä joukkueen ainoassa cup-ottelussa.

34-vuotias Portugalin maajoukkuetoppari on saanut tutustua turkkilaiseen seurajoukkuejalkapalloiluun nyt noin kolmen kuukauden ajan. Pepen vertailut Madridiin eivät Realin kannattajia juuri mairittele.

– Besiktasin fanit ovat todella intohimoisia. Yllätyn aina katsomosta kantautuvasta metelistä, kun saavumme kentälle, Pepe kehui turkkilaisen BeIN Sportsin haastattelussa.

– Voi olla, että Real Madridin kannattajat eivät pidä siitä, mitä sanon. Usein sanotaan, että Real Madridin fanit ovat innokkaita, mutta en ole samaa mieltä. Se ei ole totta.

Pepen mielestä Espanjan ja Turkin lajikulttuurissa on muutenkin eroja, ja nimenomaan Turkin hyväksi.

– Mielialat Besiktasissa ja Madridissa ovat hyvin erilaisia. Turkissa tästä lajista tykätään. Ihmiset ajattelevat vain jalkapalloa. Otteluiden jälkeen meteliä kuuluu auringonnousuun asti, brasilialaissyntyinen Pepe selvittää.

Lähde: Marca


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!