Yhdeksän maalia 11 sarjaottelussa ja La Ligan maalipörssin kakkospaikka Lionel Messin jälkeen. Siinä kivikovat näytöt, joilla Simone Zaza ansaitsi kiistattomasti uudelleenvalintansa Italian maajoukkueeseen.

26-vuotias Zaza epäonnistui pahoin viime kaudella West Hamissa, mutta Valenciassa hän pelaa elämänsä parasta jalkapalloa. Hänet nähtiin maajoukkueessa edellisen kerran vuosi sitten Saksaa vastaan pelatun ystävyysottelun loppuminuuteilla.

Seuraavaksi Italia pelaa todella totisen paikan edessä, sillä se taistelee 10. ja 13.11. MM-kisojen jatkokarsinnoissa kisalipusta Ruotsia vastaan. Zazan kanssa peliminuuteista ”Azzurrin” hyökkäyksessä kamppailevat lähinnä Torinon Andrea Belotti ja Lazion Ciro Immobile.

Myös Ruotsin joukkueeseen nimettiin yksi La Liga -pelaaja, Celta Vigon hyökkääjä John Guidetti.

Italian pelaajaryhmä:

 

Maalivahdit: Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluigi Donnarumma (Milan), Mattia Perin (Genova)

Puolustajat: Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Milan), Giorgio Chiellini (Juventus), Danilo D’Ambrosio (Inter), Matteo Darmian (Manchester United), Daniele Rugani (Juventus), Leonardo Spinazzola (Atalanta), Davide Zappacosta (Chelsea)

Keskikenttäpelaajat: Federico Bernardeschi (Juventus), Antonio Candreva (Inter), Daniele De Rossi (Roma), Stephan El Shaarawy (Roma), Alessandro Florenzi (Roma), Roberto Gagliardini (Inter), Lorenzo Insigne (Napoli), Jorge Frello ”Jorginho” (Napoli), Marco Parolo (Lazio), Marco Verratti (Paris Saint Germain)

Hyökkääjät: Andrea Belotti (Torino), Eder Citadin Martins (Inter), Manolo Gabbiadini (Southampton), Ciro Immobile (Lazio), Simone Zaza (Valencia)