Katalonialaismedia Sport uutisoi, että FC Barcelonan päätavoite tammikuun siirtoikkunalle on ostaa uusi toppari ja ykköstoiveena on Bayer Leverkusenin ja Saksan maajoukkueen Jonathan Tah.

Aiemmin kolumbialaisen Yerry Minan on uutisoitu siirtyvän Camp Noulle tammikuussa, mutta lähteen mukaan seura on muuttanut mielensä ja tahtoo 23-vuotiaan puolustajan sittenkin vasta kesällä 2018, sillä Brasiliassa pelaavan topparin sopeutumisen uskotaan sujuvan helpommin, jos hän saa alleen täyden pre-seasonin.

Tammikuussa on siis tavoitteena hankkia Euroopassa pelaava puolustaja ja lähde kertoo, että neuvottelut Tahin siirrosta Bayer Leverksenin kanssa on jo aloitettu.

Lokakuussa Barcelonan urheilutoimenjohtaja Robert Fernandez nähtiin katsomossa Bayer Leverkusenin ottelussa ja jo tuolloin kerrottiin, että Tah on yksi seurattavista pelaajista.

Tah on ikäisekseen kokenut pelaaja, sillä hän on debytoinut Saksan pääsarjassa jo vuonna 2015. Debyytti maajoukkueessa tapahtui puolestaan maaliskuussa 2016.

Hyvä puoli hänen hankinnassaan Barcelonan kannalta olisi myös se, ettei Leverkusen ole mukana tämän kauden Mestarien liigassa, joten Tah saisi pelata kyseisiä otteluita, jos siirto tammikuussa toteutuu.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!