Enes Ünal siirtyi eilen Villarrealista loppukauden mittaisella lainasopimuksella Levanten riveihin.

Siirto saatin suorittaa, vaikka siirtoikkuna on mennyt kiinni jo kaksi kuukautta sitten. Levanten Iván López loukkasi nimittäin vakavasti polveaan ja La Liga antoi seuralle luvan hankkia joukkueeseen vahvistuksen.

20-vuotias Ünal ei ottanut aluksi Levanten tarjousta tosissaan, koska ei tiennyt seuran saavan hankkia kesken kauden korvaavan pelaajan.

– Luulin sen tarjouksen olleen vitsi, kun kuulin siitä ensimmäisen kerran. En ollut ennen kuullut siitä, että seura saa hankkia kesken kauden pelaajan, jos oma pelaaja on loukkaantunut vakavasti. En tiennyt sen olevan mahdollista, mutta päätin siirtyä Levanteen, koska haluan kehittyä pelaajana, tehdä maaleja ja ennen kaikkea pelata, Villarrealin ennätyshankinta totesi.

Villarreal hankki Ünalin kesällä Manchester Citystä 15 miljoonalla eurolla. Villarrealilla on lainasopimuksessa optio kutsua turkkilaiskärki takaisin ennen tammikuun ensimmäistä päivää, mutta kärki ei mieti sitä mahdollisuutta.

– Koskaan ei voi tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta en halua miettiä mitään muuta kuin Levantessa onnistumista.

Ünal ei puhu vielä espanjaa, jonka vuoksi sopeutuminen uuteen maahan ja kulttuurin ottaa aikaa.

– Tykkään paljon Espanjasta ja rakastan täällä asumista. Ei ole kuitenkaan helppoa vaihtaa maata varsinkin kun en puhu vielä espanjaa ja kykenen kommunikoimaan vain englanniksi. Kaikki on minulle uutta. Villarrealissa pelasin kahden kärjen systeemissä, mutta sopeudun varmasti Levanten pelitapaan nopeasti.

Kärki totesi olevansa valmis debytoimaan jo viikonloppuna, kun Levante kohtaa Gironan La Ligan yhdennellätoista kierroksella.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!