Real Madrid pyrkii viime viikonlopun shokkitappion jälkeen takaisin voittojen tielle, kun se matkustaa Mestarien liigassa Tottenhamin vieraaksi Wembleylle.

Kilpailun voittoa puolustavilla madridilaisilla riittää H-lohkon keskiviikkoillan kamppailussa panosta, sillä voittaja varmistaa jo tässä vaiheessa paikkansa ensi kevään pudotuspelivaiheessa.

– Ehkä jotkut ihmiset saattavat ajatella, että olemme aivan alamaissa (Girona-tappion jälkeen), mutta asia ei ole niin, Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane huomauttaa.

– Tiedämme, miten jalkapallo toimii. Joskus tulee tappioita, ja se on tietenkin turhauttavaa. Tappion jälkeen ihmiset eivät ole tyytyväisiä, mutta jollakin tapaa pidän tästä. Pidän siitä, että meillä on iso peli tulossa. Mielestäni työni jälki on parasta näissä tilanteissa.

Entinen Spurs-pelaaja Gareth Bale puuttuu Real Madridin kokoonpanosta pohjevamman takia. Myös ykkösvahti Keylor Navas ja toppari Raphaël Varane ovat toipilaina.

Molemmilla joukkueilla on koossa seitsemän pistettä ensimmäisen kohtaamisen päätyttyä 1–1-pistejakoon Santiago Bernabéulla. Tilastot lupaavat hyvää Real Madridille, joka ei ole vielä koskaan hävinnyt Spursille.

Sevilla etsii peli-identiteettiään

Espanjalaisjoukkueista tositoimiin pääsee myös Sevilla, joka koki 1–5-murskatappion edellisellä kierroksella Moskovassa. Vastassa on jälleen vastaiskuihin nojaava Spartak, joten isännillä on nyt revanssin paikka.

Sevillalle voitto olisi tasaisessa E-lohkossa elintärkeä, sillä kärkijoukkue Liverpool isännöi samaan aikaan heppoista Mariboria.

– Kauden alussa joukkue ei ole oikein löytänyt kaivattua peli-identiteettiä, mutta meillä on ollut hetkiä ja välähdyksiä siitä, mitä haluamme. Määrittelemämme tyylin etsintä jatkuu, toteaa Sevillan jalkapallojohtaja Óscar Arias.

– On aika olla kärsivällinen. On muistettava, että alku uuden valmentajan alaisuudessa oli vaikea myös viime kaudella, mutta tuloksia alkoi tulla. Kaikki voivat nähdä, että parantamisen varaa on tällä kaudella.

Sevillan joukkueesta toipilaina ovat Daniel Carriço, Joaquín Correa ja Nicolás Pareja.

Mestarien liiga 1.11.

Lohko E
Liverpool – Maribor klo 21.45 Viasat
Sevilla – Spartak Moskova klo 21.45 Viasat
Lohko F
Napoli – Manchester City klo 21.45 Viasat
Shahtar Donetsk – Feyenoord klo 21.45 Viasat
Lohko G
Besiktas – Monaco klo 19.00 Viasat
Porto – RB Leipzig klo 21.45 Viasat
Lohko H
Dortmund – APOEL Nicosia klo 21.45 Viasat
Tottenham – Real Madrid klo 21.45 Viasat

Lähteet: BBC, UEFA:n verkkosivut


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!