Marca: Real Madridin 17-vuotias hyökkääjälupaus ehdolla Brasilian MM-joukkueeseen – samaan kerhoon Pelén kanssa?

© Kuva: Getty Images

Vinícius Júnior nousi otsikoihin, kun Real Madrid maksoi 17-vuotiaasta hyökkääjästä huimat 45 miljoonaa euroa. Siirron tapahtuessa teinisensaatio oli pelannut vain muutamissa aikuisten peleissä, mutta hän oli osoittanut potentiaalinsa muun muassa Brasilian nuorisomaajoukkueissa, joissa hän on tehnyt 18 maalia 21 ottelussa.

Vinícius pelaa nykyisessä seurassaan Flamengossa vielä kesään 2019 saakka, jonka jälkeen hän siirtyy Real Madridin organisaatioon.

Nuorta hyökkääjää pidetään poikkeuksellisena lahjakkuutena ja siitä on saatu jälleen uusi todiste, sillä espanjalaismedia Marcan mukaan hän on ehdolla Brasilian MM-joukkueeseen.

Lähde uutisoi, että Brasilian päävalmentaja Tite aikoo kutsua Viníciuksen mukaan harjoitusotteluun tai -otteluihin ennen pelaajavalintoja ja jos kaikki menee nappiin, valitaan hänet mukaan Venäjälle pelattaviin kisoihin.

Hyökkääjälupaus olisi vielä kisojenkin aikana 17-vuotias, joten hänellä olisi mahdollisuus liittyä harvinaiseen alaikäisten MM-kisoissa pelanneiden pelaajien kerhoon. Kyseisen kerhon nimekkäin henkilö on brasilialaislegenda Pelé. Hänen lisäkseen mukana ovat myös Norman WhitesideSamuel EtooFemi OpabunmiSalomon Olembe, Bartholomew Ogbeche ja Rigobert Song.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.