Atlético on kiinnostunut Lazion Luis Albertosta, kirjoittaa Mediaset.

25-vuotias espanjalainen keskikenttäpelaaja on aikaisemmin edustanut La Ligassa niin Sevillaa, Málagaa kuin Deportivoakin. Alkaneella kaudella Alberto on ollut loistava Lazion paidassa. Kymmenessä ottelussa on syntynyt kolme maalia ja jopa kuusi syöttöä.

Lähteen mukaan eritoten Diego Simeone on pyytänyt Atléticon seurajohdolta Alberton hankintaa tammikuun siirtoikkunassa. Sevilla-kasvatti siirtyi Lazioon Liverpoolista reilu vuosi sitten neljällä miljoonalla eurolla.

Atléticon siirtokielto päättyy tammikuussa, jolloin seura kykenee jälleen rekisteröimään uusia pelaajia kokoonpanoonsa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!