Hyvät uutiset: Atlético Madrid ei ole vielä hävinnyt yhtään La Liga -ottelua uudella stadionillaan. Huonot uutiset: tasapelejä alkaa olla turhan monta.

Tuorein pistemenetys nähtiin hetki sitten, kun Villarreal ylsi Atletin vieraana 1-1-tasapeliin.

Ottelussa molemmilla joukkueilla oli useampia hyviä maalintekotilanteita. Esimerkiksi ensimmäisen jakson lopussa vieraiden Cedric Bakambu pääsi läpiajoon, mutta hidastelun ansiosta Stefan Savic ehti taklaamaan.

Hetkeä myöhemmin toisessa päädyssä keskitys pelattiin Antoine Griezmannille, jonka jatkosta peliväline putosi suoraan Saúl Ñíguezille. Maalivahti oli jo ulkona tilanteesta, mutta Saúl onnistui sijoittamaan päin puolustajaa.

Seuraavaksi maalintekoa pääsi yrittämään kotijoukkueen Diego Gódin, jonka yritys oli sinänsä hyvä. Villarrealin maalivahti Mariano Barbosa venyi erinomaiseen torjuntaan.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin lopulta tunnin pelin kohdalla. Filipe Luís keskitti vasemmalta Griezmannille, joka jatkoi ilmasta oikeaan laitaan Ángel Correalle. Argentiinalainen eteni muutaman askeleen verran ja laukoi etukulmasta sisään. Maali oli Correalle kauden neljäs La Ligassa. Hän on Atletin paras maalintekijä.

OptaJose

@OptaJose
4 - Ángel Correa has scored 4 goals in 10 La Liga apps this season, the same number he scored in 31 games last season. Fire.

Ottelu oli Atléticolle seitsemäs perättäinen, jossa se on tehnyt korkeintaan yhden maalin. Eikä yhdellä tehdyllä maalilla täyttä pistepottia taaskaan irronnut. Kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Samu Castillejo tarjoili kulmapotkun, Carlos Bacca voitti kaksinkamppailussa Godínin ja puski loppulukemat 1-1:een.

Tasapelin myötä Atleti jatkaa sarjassa neljäntenä ja Villarreal nousi viidenneksi ohi Leganésin. Atletilla on 20 ja Villarrealilla 17 pistettä. Kärjessä on ottelun vähemmän pelannut Barcelona, joka on kerännyt 25 pistettä.

La Liga lauantaina

Deportivo Alavés-Valencia 1-2 (0-1)
0-1 Simone Zaza (34.)
1-1 Alexis (49.)
1-2 Rodrigo Moreno rp. (66.)

Atlético Madrid-Villarreal 1-1 (0-0)
1-0 Ángel Correa (61.)
1-1 Carlos Bacca (81.)

Athletic Bilbao-Barcelona klo 21.45

Sevilla-Leganés klo 23.30


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!