Espanjan alle 17-vuotiaiden maajoukkue on raivannut tiensä ikäluokkansa MM-kisojen loppuotteluun. Se on pudottanut lohkovaiheen jälkeen Malin, Iranin ja Ranskan. Enää maailmanmestaruuden tiellä seisoo vain voitosta voittoon edennyt Englanti.

Jos aikoo katsoa tämän klo 17:30 alkavan loppuottelun, kannattaa Espanjan tulevaisuuden tähdistä seurata erittäin tarkasti näitä viittä pelaajaa.

Abel Ruiz

Joukkueen paras maalintekijä on tehnyt kisoissa kuudessa ottelussa kuusi osumaa. Enemmän maaleja on tehnyt vain Englannin Rhian Brewster. Ruiz pelaa tällä hetkellä Barcelonan organisaatiossa, jonne hän siirtyi Valenciasta vuonna 2012.

Cesar Gelabert

Gelabert oli ennen turnausta yksi kilpailun puhutuimmista pelaajista ja hän on onnistunut täyttämään häneen kohdistetut odotukset. Real Madridin organisaatiossa pelaava hyökkäävä keskikenttäpelaaja erittäin taitava pallon kanssa.

Ferran Torres

Valencian organisaatiossa pelaava laitahyökkääjää pidetään joukkueen aivoina. Hän on tehnyt tähän mennessä kaksi osumaa ja antanut kaksi maalisyöttöä. Hänellä kerrotaan olevan jo tässä vaiheessa uraansa 25 miljoonan euron ulosostopykälä.

Sergio Gomez

Gomezin rooli joukkueessa on hyvin lähellä edellisenä mainitun Torresin roolia ja myös tehot ovat tässä vaiheessa turnausta identtiset. Barcelonan organisaatiossa pelaava laitahyökkääjä kuuluu ehdottomasti joukkueen johtaviin hahmoihin.

Juan Miranda

Miranda on ollut ehdottomasti yksi kisojen parhaista laitapuolustajista. Vasenjalkainen niin ikään Barcelonan organisaatiossa pelaava nuorukainen on tehnyt vahvoja nousuja ja on pituutensa vuoksi myös uhka erikoistilanteissa.

 

Lähde: Marca


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!