Barcelonassa ja Real Madridissa on totuttu siihen, että oman joukkueen ykköstähteä on jokaisessa julkisessa esiintymisessa kutsuttava maailman parhaaksi.

Vasta kun joukkueesta lähtee pois, voi kertoa, mitä oikeasti asiasta ajattelee. Näin kävi tuoreena tapauksena Danilon kohdalla. Viime kesänä Real Madridista Manchester Cityyn siirtynyt Danilo haluaisi joukkuekaverikseen maailman parhaan pelaajan.

– Meillä on erinomainen joukkue, mutta kaikkea voidaan parantaa, Danilo sanoi Marcalle Goalin mukaan.

– [Lionel] Messi on huipputason pelaaja. Tietysti haluaisin pelata hänen kanssaan, hän on maailman paras, Danilo sanoi.

Danilo puhui myös valmentajistaan, jotka ovat melko legendaarisia nimiä. Realissa Daniloa valmensi Zinédine Zidane ja tällä hetkellä laitapakki on Pep Guardiolan opissa.

– Zidane ja Guardiola ovat kaksi erinomaista valmentajaa. Minulla oli erittäin hyvä suhde Zidaneen kahden Real-vuoden aikana. Nyt minulla on erittäin hyvä suhde Guardiolaan.

Danilolta kysyttiin mielipidettä lisäksi maanmies Gabriel Jesusista, joka on noussut rakettimaisesti avauksen pelaajaksi Cityssä.

– Hän on brasilialainen, mutta en tiennyt häntä [ennalta]. Hän yllätti minut tasollaan ja kypsyydellään, vaikka hän on vasta 20-vuotias.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!