FIFA julkisti vuoden joukkueen – Zinédine Zidane palkittiin parhaana valmentajana

© Kuva: Getty Images

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on valittu FIFA:n toimesta kuluneen vuoden parhaaksi luotsiksi.

45-vuotias ranskalaisvalmentaja voitti viime kaudella Real Madridin peräsimessä niin sarjamestaruuden kuin historiallisen toisen peräkkäisen Mestarien liigan, kun Juventus kaatui Cardiffissa pelatussa finaalissa luvuin 4-1.

FIFA julkisti samalla myös tämän vuoden tähdistökokoonpanonsa. Real Madridilta kokoonpanoon mukaan mahtuivat niin Sergio RamosMarceloToni KroosLuka Modric kuin Cristiano Ronaldokin. Barcelonalta mukana ovat Andrés IniestaLionel Messi ja kesällä PSG:hen siirtynyt Neymar.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – EVERTON

James Rodriguezin pelikunto on kysymysmerkki! Horjuttaako Everton huippuvireistä Chelseaa?