Villarreal jatkoi viime aikojen hyviä otteitaan, kun se kohtasi kotikentällään Las Palmasin. Ensimmäinen puoliaika oli maaliton, mutta toisella jaksolla Javier Callejan miehistö meni menojaan ja voitti ottelun lopulta selvin 4-0-lukemin.

Ottelun avausmaalista vastasi huikeassa vireessä oleva Cedric Bakambu, kun toista puoliaikaa oli pelattu vain muutama minuutti. 26-vuotias harhautti Las Palmas -puolustajan rangaistusalueella ja tykitti pallon voimalla etuyläkulmaan.

Osuma oli Bakambun kauden kahdeksas ja näin ollen hän jakaa La Ligan maalipörssin toista sijaa yhdessä Valencian Simone Zazan kanssa. Edessä on ainoastaan lauantaina maaleitta jäänyt Lionel Messi, johon eroa on enää kolme maalia.

57.1 - @Bakambu17 is La Liga player with the highest percentage of goals scored for his team this season: eight out of 14 (57.1%). Key.

2-0-osumasta vastasi Mario Gaspar 65. peliminuutilla. Laitapuolustaja kavensi keskelle ja yllätti Las Palmasin maalilla olleen Leonardo Chichizolan rangaistusalueen rajalta matalalla laukauksella.

Vain muutama minuutti edellisestä ja Gaspar oli jälleen vahvasti mukana maalissa. Hän nousi laidalta ja antoi matalan keskityksen maalin eteen. Toppari Ximo Navarro sai jalkansa keskityksen väliin, mutta se kimposi epäonnisesti voimalla omaan maaliin.

Loppulukemat 4-0 puttasi Nicole Sansone, joka pääsi siirtämään pallon tyhjään maaliin Denis Cheryshevin erinomaisen syötön jälkeen.

Villarreal nousi kolmannen perättäisen sarjavoittonsa ansiosta ainakin hetkeksi viidennelle sijalle. Las Palmasille tappio oli puolestaan jo viides perättäinen ja se tippui jo putoamisviivan alapuolelle 18:sta.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!