Usain Bolt on tullut tunnetuksi yhtenä kaikkien aikojen valovoimaisimmista urheilijoista.

Bolt lopetti uransa viime kesänä. Pikajuoksija on säännöllisin väliajoin kertonut, kuinka hän pitää jalkapallosta. Nyt siihen olisi aikaa.

– Kyllä, haluaisin pelata jalkapalloa nyt kun olen lopettanut yleisurheilu-urani. Olen puhunut asiasta haastatteluissa ja moni seura on ottanut yhteyttä, Bolt sanoi FIFA:n verkkosivujen haastattelussa.

Haastattelu tehtiin pitkälti sen vuoksi, että FIFA järjestää maanantai-iltana gaalan, jossa palkitaan vuoden parhaat. Boltilta kysyttiin, ketkä pääsisivät hänen tähdistöönsä.

– On niin paljon hyviä pelaajia, ei ole helppoa valita! Tietysti ottaisin Cristiano Ronaldon, Lionel Messin ja Neymarin johtamaan hyökkäystä.

– Maaliin laitan Gigi Buffonin. Puolustuksen keskustassa minulla olisivat Sergio Ramos ja Leonardo Bonucci. Marcelo ja Dani Alves pelaisivat laitapakkeina. Keskikentällä: Paul Pogba, N’Golo Kanté ja Philippe Coutinho.

FIFA:n Vuoden parhaan pelaajan saajaksi ovat ehdolla Messi, Ronaldo ja Neymar. Boltilta kysyttiin, kenen pitäisi voittaa.

– Sanoisin Ronaldo. Kaikki kolme ovat uskomattomia pelaajia, mutta viime kaudella Cristiano voitti La Ligan ja Mestarien liigan. Lisäksi hän oli viidettä kertaa turnauksen paras maalintekijä. Hänen kykynsä pysyä huipulla vuodesta toiseen on uskomaton.

Usain Boltin valitsema tähdistökentällinen.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!