La Ligassa pelataan parhaillaan ennalta melko yksipuolista ottelua. Sarjakärki Barcelona sai nimittäin vieraakseen La Ligan jumbosijaa koko kauden miehittäneen Málagan.

Ottelusta odotetaan Barcelonan voittoa, mutta suursuosikki sai joka tapauksessa heti kättelyssä melkoisen lahjan ottelun tuomaristolta. Barca siirtyi 1-0 -johtoon jo toisella minuutilla maalilla, jota ei missään tapauksessa olisi pitänyt hyväksyä.

Lucas Digne keskitti vasemmalta Gerard Deulofeulle, joka kirjautti itselleen helposti kauden avausosumansa. Siihen ei kuitenkaan tarvittu edes hidastusta, että näki, kuinka pallo oli selvästi yli päätyrajan ennen kuin Digne syöttönsä matkaan lähetti.

Málagan pelaajatkin olivat niin varmoja maalipotkuvihellyksestä, että lopettivat pelaamisen kesken kaiken. Yksi ehdottomasti alkukauden räikeimmistä tuomarivirheistä.

Veikkaavat veljekset

@AABets
Barcelona 1-0 johtoon parin minuutin jälkeen, maaliin johtanut keskitys lähti tästä. Samat dumarit kuin SKA-Jokerit matsissa? 😂😂😂 #laligafi

Málaga jatkaa epätoivoista pyristelyään 0-1 -tappiolla, kun ottelua on pelattu 17 minuuttia.