Las Palmas on kerännyt kauden kahdeksasta ottelustaan vain kuusi pistettä ja majailee tällä hetkellä putoamisviivan alla. Kanariansaarelaisilta odotettiin selvästi enemmän, ja seurajohto pitikin jo epävirallisen kriisipalaverin joukkueen hävittyä maanantaina kotonana Celta Vigolle 2-5.

Las Palmas haluaa terävöittää hyökkäyspeliään ja tammikuun siirtoikkunassa on tarkoitus löytää joukkueeseen uusi hyökkääjä. Italialaisen Gazzetta Dello Sportin mukaan Las Palmasin johto on nyt naulinnut katseensa entiseen Italian maajoukkuehyökkääjään Giuseppe Rossiin.

30-vuotias Rossi vietti viime kauden lainalla Celta Vigossa ja teki joukkueelleen 18 sarjapelissä neljä maalia. Rossin kauden tähtihetki oli 3. huhtikuuta, kun hän ampui Celtalle hattutempun – kas kummaa, juuri Las Palmasia vastaan.

Seuraavassa ottelussa Rossin polven ristisiteet kuitenkin hajosivat ja kausi oli vääjäämättä ohi. Kyseessä oli Rossin uralla jo viides paha polvivamma.

Nyt toipuminen on edennyt siihen vaiheeseen, että pelikentille paluu lähestyy. Rossilla ei myöskään ole sopimusta minkään seuran kanssa, joten hän on palkattavissa ilman siirtokorvausta.

Italialaislehden mukaan Rossista ovat kiinnostuneita myös Alavés ja Chievo Verona.

Kolmesti Italian arvokisajoukkueesta kalkkiviivoilla pudonnut Rossi voitti olympialaisten jalkapalloturnauksen maalikuninkuuden vuonna 2008.

Manchester Unitedissakin juniorina pelannut Rossi on Espanjan kentiltä hyvinkin tuttu näky, sillä hän edusti Villarrealia peräti viiden ja puolen kauden ajan vuosina 2007-2013. Neljällä ensimmäisellä kaudellaan Rossi rikkoi aina 10 maalin rajan, ja viimeisteli parhaallaan maaleja 18. Sen jälkeen onni kääntyi ja polvivammat alkoivat jarruttaa uraa tosissaan.

Lähde: Marca


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!