Muun muassa Diego Maradonan, Lionel Messin, Rivaldon, Romarion ja Pep Guardiolan agenttina toiminut Josep Maria Minguella paljastaa, että tavoiteltu superlahjakkuus Kylian Mbappé oli kesällä Barcelonan saatavilla. Toisin kuitenkin kävi, sillä PSG oli lopulta seura, joka vahvisti rivejään Monacosta siirtyneellä Mbappélla.

76-vuotiaan Minguellan mukaan Mbappé oli jo päättänyt, että hän haluaisi siirtyä juuri Barcelonaan. Ranskalainen mieli pelaamaan Messin rinnalle, ja Barcelonalla oli mahdollisuus nuorukaisen hankintaan.

– Mbappé sanoi, että hän halusi vain tehdä sopimuksen Barcelonaan kun hän kuuli, että Neymar on siirtymässä PSG:hen, Minguella kertoo Cadena Copen radiohaastattelussa.

Minguellan mukaan Mbappé oli Barcelonan saatavilla 120 miljoonan euron hintaan. Kauppaan olisi kuulunut lisäksi 30 miljoonan euron edestä ehdollisia maksuja. Real Madridiin Mbappé ei halunnut liian kovan kilpailutilanteen takia.

Minguella sanoo keskustelleensa Mbappén isän kanssa 29. heinäkuuta. Keskustelussa kävi ilmi, että Pariisiin pelaaja ei halunnut, vaan toiveosoite olisi nimenomaan Barcelona.

Barcelonan piti kuitenkin tehdä valinta Mbappén ja Ousmane Dembélén välillä, ja valinta osui jälkimmäiseen. 20-vuotiaan Dembélén Barca sai lopulta naarattua, ja joulukuussa 19 vuotta täyttävä Mbappé päätyi kuin päätyikin valinnan seurauksena Pariisiin. Aika näyttää, tekikö Barcelona valintansa kohdalla oikean ratkaisun.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!