Lokakuu on vasta puolivälissä, mutta talvihankintoja suunnitellaan Kataloniassa jo täyttä päätä. Ainakin, mikäli Sport-lehteä on uskominen.

Sportin mukaan vaihtoehtoja on kolme. Ykkösvaihtoehdon kohdalla virsi on tuttu, sillä Barca tavoittelee edelleen Liverpoolin Philippe Coutinhoa. Brasilialaisen kohdalla ongelma on se, että jos Liverpool suostuisikin myymään, hinta nousisi valtavaksi.

Coutinhoon liittyvien haasteiden vuoksi Barcassa on kohdistettu katseita edullisempien markkinoiden Saksaan. Seuran rekrytointipuolella työskentelevät Robert Fernández ja Urbano Ortega olivat viime viikonloppuna Saksassa seuraamassa Bayer Leverkusenin ja Wolfsburgin välistä ottelua. Suurennuslasin alla oli etenkin Leverkusenin Julian Brandt.

21-vuotias Brandt kykenee pelaamaan kummalla tahansa laidalla tai kymppipaikalla. Nuorukainen kuuluu jo Saksan A-maajoukkueeseen, ja Sportin tietojen mukaan hänen ulosostohintansa on noin 40 miljoonaa euroa.

Brandtin perässä on tiettävästi myös Bayern München, joten Barcalla on vielä yksi vaihtoehto: Max Meyer. 22-vuotias Meyer kykenee niin ikään pelaamaan kaikilla hyökkäyskaistoilla, ja lisäksi hänen sopimuksensa umpeutuu ensi kesänä. Schalke-pelaajan voisi siis saada talvella melko edullisesti. Siinä missä Brandt pelaa vakituisesti Saksan A-maajoukkueessa, Meyer ei tällä hetkellä ryhmään mahdu.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!