Real Madridin Keylor Navas ei pelaa Costa Rican MM-karsinnat päättävässä ottelussa Panamaa vastaan keskiviikon vastaisena yönä. Maalivahti joutuu sivuun oikean jalan lihasvamman vuoksi.

AS:n tiistai-iltana kertomien tietojen mukaan vamma pitää Navasin sivussa ainakin ensi lauantain Getafe-ottelusta, mutta myös ensi viikon Mestarien liigan ottelu Tottenhamia vastaan on vaarassa. Real Madridin maalia vartioi tällöin Kiko Casilla.

Navasin tilalla Costa Rican tolppien välissä pelaa Patrick Pemberton. Jo MM-kisapaikkansa varmistanut Costa Rica matkaa Panamaan muutenkin siipirikkona, sillä sivussa ovat pelikiellon takia laitapuolustajat Bryan Oviedo ja Cristian Gamboa, sekä toppari Kendall Watson.

Panama taistelee kynsin ja hampain Hondurasin kanssa paikasta mannertenväliseen jatkokarsintaan Australiaa vastaan. Kolmas suora kisapaikka on menossa USA:lle, ellei se sitten kompuroi odottamattomasti Trinidad & Tobagoa vastaan tulevan yön kierroksella. Tappiokin voi riittää USA:lle kisapaikkaan, mikäli Panama ja Honduras eivät onnistu voittamaan Costa Ricaa ja Meksikoa omissa otteluissaan.

Uutista päivitetty 10.10. klo 21.25, kun Navasin vammasta saatiin lisätietoja. Alun perin loukkaantumisen ei pitänyt johtaa poissaoloon Real Madridin peleistä.