Real Madridin entinen keskikenttämies Claude Makélélé sanoo Marca-lehden haastattelussa, että nykyjoukkueen pelaajista brasilialainen Casemiro muistuttaa häntä eniten.

– Casemiro pelaa erittäin hyvin. Ennen Mestarien liigan finaalia Milanossa (2016) puhuin hänen kanssaan pukuhuoneessa, valioliigaseura Swansean leivissä tätä nykyä työskentelevä Makélélé toteaa.

Ranskalaisen mukaan Casemiro tuntee hyvin pelipaikan salat ja saa pelaamisen näyttämään helpolta – taitonsa ja kovan työntekonsa ansiosta.

– Hän muistuttaa minua. Jotkut ihmiset ajattelivat, että minulla oli tapana ainoastaan juosta, mutta teknisesti on tiedettävä, missä ja millä tavalla pitää pelata, miettii Makélélé.

– Casemiro on hyvin fiksu ja aina hyvin sijoittunut. Hän pystyy tekemään myös maaleja, koska hän voi nousta ylös. Minä en voinut niillä hyökkäyspään pelaajilla! Tuntuu siltä, että nyt Real Madrid arvostaa keskikenttäpelaajan likaista työtä enemmän kuin minun aikanani.

Makélélé voitti Bernabéulla liigamestaruuden ja Mestarien liigan, mutta hänet myytiin vuonna 2006 Chelsean riveihin. Ranskalaisen lähdön jälkeen Real Madrid ei voittanut merkittäviä pokaaleita kolmeen vuoteen.

Lähde: Football Espana