Walesin maajoukkueikoni Ryan Giggs on huolissaan Gareth Balen jatkuvista loukkaantumisista. Real Madrid -hyökkääjä pelasi viime kaudella vammakierteensä vuoksi vain 19 sarjapeliä.

Nyt Balelta jää pohjevamman vuoksi väliin myös Walesin tulevat MM-karsintaottelut Georgiaa ja Irlantia vastaan. Giggsin mielestä Real-taiturin pitäisi tehdä huomattavia muutoksia peliinsä säilyäkseen ehjänä.

– Hän laittaa aina kehonsa peliin ja ottaa yhteen kaksinkamppailuissa muiden pelaajien kanssa. Loukkaantumiset huomioiden hänen pitäisi pistää se merkille, Giggs tuumi Sky Sportsille.

– Kun lähestyt 30 ikävuotta, muutoksia on tehtävä. Minä koitin joogaa, akupunktiota ja jääkylpyjä, mutta se ei toimi kaikille. Sinun on myös muutettava peliäsi. Et voi pelata enää samalla tavalla kuin 19-vuotiaana. Kokemuksen myötä olet kuitenkin älykkäämpi ja voit olla tehokkaampi. Itse pystyin olemaan tehokas, vaikka en ollut enää nopea.

Giggs edusti koko uransa Manchester Unitedia aina 40-vuotiaaksi saakka. Uusin vamma pitää Balen Marcan mukaan kuukauden sivussa (lue uutinen).